Een vast aanspreekpunt in ieder Warm Huis

Elk van De Warme Huizen heeft een eigen leidinggevende. Die is er voor u, voor uw familie en voor iedereen die met het huis te maken heeft. Bereikbaar, aanspreekbaar en op de hoogte van wat er speelt. Iemand bij wie de deur open staat. Iemand die van gezelligheid en warmte houdt. Iemand met een warm hart voor de bewoners en voor alles wat er in het huis en de omgeving omgaat.

Eigenwaarde | Iedereen is de moeite waard

Daarom willen we dat u zelf, met uw naasten, bepaalt wat u wilt. Ons huis is een plek waar we oog hebben voor eigenwaarde. Wie u ook bent, wat ook uw verhaal of situatie is, voor ons bent u de moeite waard. We accepteren u zoals u bent. Zonder oordeel. Wij willen veel voor u betekenen en vinden het mooi als u ook veel voor ons gaat betekenen.

We houden van wat eigenwijsheid. Dat laat zien wie je echt bent. We willen dat u nog zoveel mogelijk zelf doet, beslist en regelt. We zien ook onze eigen waarde. We zijn trots op wat we doen, ons vak en hoe we dat doen. We hebben waardering voor elkaar, voor bewoners en voor ieder ander die met ons te maken heeft.