Lekker warm eten van de eigen kok

Een vers gekookte maaltijd is het allerlekkerst. Dat weten we bij De Warme Huizen maar al te goed. Onze koks laten u elke dag genieten. Met zorg, liefde en verse ingrediënten bereiden zij oerHollandse kost met zo nu en dan een buitenlands gerecht. Vindt u iets niet lekker? Overleg dit dan rechtstreeks met de kok, dan krijgt u iets anders.

U kunt van uw maaltijd genieten in uw appartement of in het restaurant. Samen eten is gezellig en hét moment om verhalen van toen en nu met elkaar te delen. U kunt ook iemand uitnodigen om met u te komen eten. Zo maakt u ook een ander blij met de recepten van onze kok.

Genieten | Genieten is van alle leeftijden

Het leven wordt mooier als er veel te genieten valt. Voor u als oudere of als langdurig zieke medemens en voor ons als ondersteuners. Daarom willen we een sfeer scheppen waarin u het naar uw zin kunt hebben. Dat is onze wens. We proberen steeds weer een glimlach op ieders gezicht te krijgen. Ook als dat wat minder eenvoudig gaat. We zoeken altijd manieren om contact te maken en samen iets te beleven. Want genieten is iets dat je samen doet.